Echipa noastra


Echipa noastra

La noi exista simbioza perfecta intre tehnologie si oameni.

Echipa noastra este la dispozitia ta.

Fiecare persoana este tratata cu caldura, fiecare caz este tratat cu seriozitate. Vrem sa intelegi in cele mai mici detalii fiecare etapa a tratamentului, sa cunosti diferenta dintre materiale. Pentru noi, educatia pacientului este deopotriva importanta. Medicii nostri sunt mereu dispusi sa iti explice metodele cele mai bune si sa iti prezinte cel mai potrivit tratament stomatologic pentru tine, sa iti prezinte cele mai moderne concepte din medicina dentara si sa le aplice in practica pentru un rezultat spectaculos.


1-dr Petru CalapisDr. Petru  CALAPIS

– medic specialist protetică dentară,

– competenta in implantologie orala

Posibilitatea de a face aceasta meserie a dobandit-o in urma unei perioade de studiu si a aprofundarii cunostiintelor accumulate. Este vorba de 6 ani de facultate, urmate de o specializare de 3 ani in protetica dentara. A obtinut competenta in Inplantologie orala si nu vrea sa se opreasca aici. Acest domeniu evolueaza rapid si este constient de faptul ca cine nu poate sa tina pasul are sanse mari sa piarda “meciul”, asa ca s-a hotarat sa mai faca o specializare, in acest moment fiind medic resident la a doua specialitate si anume Chirurgie dento-alveolara.


Dr. Andreea Simona PUSCU03-Dr. Andreea Simona Pușcu

– medic specialist endodonție

Inca din perioada studentiei a fost interesata de tot ceea ce este revolutionar si inovativ, motiv pentru care a participat la multe cursuri si schimburi de experienta in tara si internationale ca si membru activ European Dental Students Association.
Dupa terminarea facultatii a decis sa-si continue pregatirea profesionala in domeniul endodontiei, efectuand tratamentele cu marire sub microscop si, in consecinta, crescand rata de succes a acestora.
Simona este o persoana deschisa si optimista, colaborand la fel de bine si cu adultii si cu cei mici.

 


Dr. Adina DODA01-Dr. Adina DODA

Comunicarea, perseverența și răbdarea sunt trei dintre caracteristicile de bază ale Adinei. De asemenea ea este o persoană responsabilă, optimistă și creativă.

După absolvirea celor 6 ani de facultate a hotărât să își continue studiile, fiind în prezent medic rezident, specializarea protetică dentară.

Medicina dentară fiind un domeniu într-o continuă evoluție, Adina vrea să țină pasul cu tot ce este nou atât din punct de vedere al materialelor cât și al tehnicilor medicale.

 

 


Doctor Lavinia DINUDr. Lavinia DINU

Lavinia este o persoana dinamica, sociabila si optimista. Are o personalitate empatica, o fire modesta, cu aptitudini artistice. Iubeste copiii  si ii place sa lucreze cu oamenii. Atitudinea ei  este una pro-activa cu flexibilitate in gandire. Isi iubeste  meseria pentru ca face ceea ce ii place.

 

 

 


Dr. Anda Nicola 07-Dr. Anda NICOLA

A început practica stomatologică în anul 2003, după absolvirea facultății, efectuând tratamente atât la adulți, cât şi la copii.

După o perioadă de aprofundare a cunoştințelor teoretice şi practice, a decis să se indrepte spre stomatologia pediatrică, având înclinații către acest domeniu incă de la început. A participat la numeroase cursuri de specialitate şi simpozioane în domeniul pedodonției.
În prezent este unul dintre medicii dentişti timişoreni care se ocupă exclusiv de tratamente pedodontice. Este o persoană caldă, comunicativă si conştiincioasă, dând dovadă de o mare deschidere şi empatie in relația cu micuții pacienți.
În ajutorul acestora efectuează şi tratamente cu inhalosedare si anestezie generală.

 


04-Dr. Arina-Sînziana MANDr. Arina-Sînziana MAN

 

Absolventă a facultății de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, Arina a fost pasionată încă din timpul facultății de restaurarea directă a dinților și de tratamentele endodontice. Ea este o persoană pozitivă și prietenoasă, pune mereu pacienții pe primul loc și îi plac provocările profesionale.
Îi place să fie la curent cu ultimele noutăți din stomatologie, mai ales din endodonție și odontoterapie.


09-Recepție Diana BÎRSANU

Recepție

Diana BÎRSANU

02-Asistent Miriana STANOEV

Asistent

Miriana STANOEV

05-Asistent Alexandra ROȘU

Asistent

Alexandra ROȘU

06-Asistent Adina BOLBA

Asistent

Adina BOLBA

08-Asistent Karina TEȘAN

Asistent

Karina TEȘAN

10-Asistent Diana BĂRĂGAN

Asistent

Diana BĂRĂGAN