Echipa noastra


5 0 1 4 1

Echipa noastra

La noi exista simbioza perfecta intre tehnologie si oameni.

Echipa noastra este la dispozitia ta.

Fiecare persoana este tratata cu caldura, fiecare caz este tratat cu seriozitate. Vrem sa intelegi in cele mai mici detalii fiecare etapa a tratamentului, sa cunosti diferenta dintre materiale. Pentru noi, educatia pacientului este deopotriva importanta. Medicii nostri sunt mereu dispusi sa iti explice metodele cele mai bune si sa iti prezinte cel mai potrivit tratament stomatologic pentru tine, sa iti prezinte cele mai moderne concepte din medicina dentara si sa le aplice in practica pentru un rezultat spectaculos.


1-dr Petru CalapisDr. Petru  CALAPIS

– medic specialist protetică dentară,

– competenta in implantologie orala

Posibilitatea de a face aceasta meserie a dobandit-o in urma unei perioade de studiu si a aprofundarii cunostiintelor accumulate. Este vorba de 6 ani de facultate, urmate de o specializare de 3 ani in protetica dentara. A obtinut competenta in Inplantologie orala si nu vrea sa se opreasca aici. Acest domeniu evolueaza rapid si este constient de faptul ca cine nu poate sa tina pasul are sanse mari sa piarda “meciul”, asa ca s-a hotarat sa mai faca o specializare, in acest moment fiind medic resident la a doua specialitate si anume Chirurgie dento-alveolara.


Andreea Simona PUSCU

Dr.-Andreea-Simona-Puscu

Inca din perioada studentiei a fost interesata de tot ceea ce este revolutionar si inovativ, motiv pentru care a participat la multe cursuri si schimburi de experienta in tara si internationale ca si membru activ European Dental Students Association.
Dupa terminarea facultatii a decis sa-si continue pregatirea profesionala in domeniul endodontiei, efectuand tratamentele cu marire sub microscop si, in consecinta, crescand rata de succes a acestora.
Simona este o persoana deschisa si optimista, colaborand la fel de bine si cu adultii si cu cei mici.

 

 

 


Doctor Lavinia DINUDr. Lavinia DINU

Lavinia este o persoana dinamica, sociabila si optimista. Are o personalitate empatica, o fire modesta, cu aptitudini artistice. Iubeste copiii  si ii place sa lucreze cu oamenii. Atitudinea ei  este una pro-activa cu flexibilitate in gandire. Isi iubeste  meseria pentru ca face ceea ce ii place.

 

 

 


Esti o persoana dinamica, cu zambetul pe buze, dornica sa interactionezi cu oameni noi?

Te asteptam in echipa noastra, intr-un mediu placut, cu un colectiv tanar si entuziast, pe postul de receptionist!
Asteptam un semn la urmatoarele contacte:
e-mail: contact@dentaltours.ro
telefon: 0733983524

Militaru Daliana 3-Ana-Maria - Asistenta

 

Receptie

Daliana MILITARU

Asistenta

Anamaria CRETU

Asistenta